Vijesti

Besplatne sportske sekcije i ove školske godine, poziv profesorima da se prijave za rad sa osnovcima

Uz podršku Grada, osnovci će dobiti priliku da i ove školske godine besplatno učestvuju u radu sportskih sekcija.

Grad Banja Luka i Stručno sportsko udruženje „Sportski misli Dobro“ i ove školske godine pokreću projekat “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2022/2023. godinu, koji ima sveukupni cilj da se učenicima osnovnih škola grada Banje Luke omogući, da kroz povećan broj izabranih sportskih aktivnosti, budu fizički angažovani tokom čitave školske godine, odnosno da se ostvaruju u aktivnostima prema svojim afinitetima i mogućnostima, kao i da svoja interesovanja zadovoljavaju kroz sportske aktivnosti, i ono najvažnije da im se stvori navika za cjeloživotnim vježbanjem.

U tu svrhu, iz Odjeljenja za društvene djelatnosti pozvali su profesore fizičkog vaspitanja i sporta bez radnog iskustva u struci, nezaposlene profesore fizičkog vaspitanja i sporta, kao i zaposlene profesore fizičkog vaspitanja i sporta koji rade u osnovnim ili srednjim školama grada Banje Luke u nastavi fizičkog vaspitanja, da se u skladu sa projektom “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2022/2023. godinu, prijave na javni poziv, radi provođenja ciljeva projekta u osnovnim školama na teritoriji grada Banje Luke.

Javni poziv i prijavni obrasci mogu se preuzeti na internet stranici: http://www.mislidobro.org/sport/46-javni-poziv-fizicko-vaspitanje, u kancelariji 25 Gradske uprave Banja Luka ili zahtjevom za preuzimanje obrazaca putem elektronske pošte na adresu: dejan.travar@banjaluka.rs.ba.

Prijave za realizaciju projekta se mogu dostaviti do 22. septembra 2022. godine, na propisanim obrascima za prijave, sa pratećom dokumentacijom u zatvorenoj koverti, u kancelariji 25 Gradske uprave Banja Luka ili poštom na adresu: Grčka 7,78 000 Banja Luka (sa naznakom: Javni poziv za izbor lica u realizaciji projekta „Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2022/2023. godinu).

Napominjemo, da su škole u obavezi da do 16. septembra 2022. godine dostave svoju saglasnost ili odluku o učešću u realizaciji projekta “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ za školsku 2022/2023. godinu, jer ukoliko ne dostave navedenu saglasnost/odluku smatraće se da nisu zainteresovani za učešće u istom, i neće biti obuhvaćene realizacijom projekta.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka