Vijesti

Otvoreno Psihološko savjetovalište za studente Univerziteta u Banjoj Luci

Drage studetkinje i dragi studenti, kao što smo dugo najavljivali, stigao je i septembar, a sa njim i početak našeg rada sa klijentima. U prethodnom periodu ste imali priliku da se upoznate sa psihoterapeutima koji će vršiti usluge psihoterapije i savjetovanja u Psihološko savjetovalište za studente UNIBL , a sada je došlo vrijeme da vi zakažete svoje termine.

Termin možete zakazati tako što ćete nam se javiti:

Modalitet javljanja je nešto što birate u skladu sa onim što je vama najpogodnija opcija.

Prilikom javljanja važno nam je da napišete svoje ime, kao i kontakt putem kojeg ćemo moći da vas obavijestimo u vezi sa vašim terminom.

Savjetovanje će se vršiti u prostorijama Filozofskog fakuteta (više informacija nakon zakazivanja termina), a zakazivanje termina i rad sa korisnicima je organizovan na način koji poštuje diskreciju i privatnost klijenata, u skladu sa etičkim kodeksom svih psihoterapijskih pristupa i Evropske asocijacije za psihoterapiju (EAP).

Od izuzetne važnosti nam je da se studenti osjećaju sigurno kako bismo uspostavili odnos povjerenja koji je za savjetodavni i psihoterapijski rad neophodan. Tu smo da zajedno gradimo put rasta i razvoja, postajemo jači, izlazimo iz zone komfora i činimo svijet ljepšim mjestom. Hajde da zajedno stvorimo sigurno mjesto za sve nas!

Aktivnost realizovana uz podršku Projekta mentalnog zdravlja u BiH koji podržava vlada Švicarske, a implementira IPD- Institute for Population and Development u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Federalnim ministarstvom zdravstva.

Preuzeto sa: Facebook Филозофски факултет Универзитета у Бањој Луци