Vijesti

Rezultati javnih poziva: 110.000 KM za sufinansiranje 18 projekata za mlade

Po osnovu dva javna poziva, Grad Banja Luka sufinansiraće 18 projekata za mlade, za šta će ukupno biti izdvojeno 110.000 KM.

Odjeljenje za društvene djelatnosti objavilo je danas rezultate o dodjeli sredstava putem Javnog poziva za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz budžeta Grada Banja Luka u 2022. godini i Javnog poziva za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade i udruženja građana u Domu omladine iz udruženih sredstava Grada i Instituta za razvoj mladih KULT.

Naime, na Javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade bilo je prijavljeno 11 projekta, koje je razmatrala Komisija za odabir projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade i podržala 10 projekata koji su blagovremeni i kompletni u pogledu tražene dokumentacije. Komisija je u skladu sa članom 14. Pravilnika o sufinansiranju projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade putem Javnog poziva, vrednovala iste. Odlukom o dodjeli sredstava za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade podržano je sufinansiranje 10 projekata u ukupnom iznosu od 40.000 KM.

Na Javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade i udruženja građana u „Domu omladine“, iz udruženih sredstava Budžeta Grada Banja Luka u 2022. godini i Instituta za razvoj mladih KULT bilo je prijavljeno 17 projekata. Komisija za odabir projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade po Javnom pozivu, razmatrala je 15 projekata koji su blagovremeni i kompletni u pogledu tražene dokumentacije. Podržano je osam projekata u ukupnom iznosu od 70.000 KM. Podržani projekti su kompatibilni sa idejom i konceptom revitalizacije rada „Doma omladine“ – što podrazumijeva realizaciju aktivnosti koji će se u kontinuitetu sprovoditi od strane podržanih organizacija u toku čitave godine ili na duži vremenski period u „Domu omladine“.

Sa izabranim omladinskim organizacijama i organizacijama za mlade koji će realizovati predložene projekte biće zaključeni ugovori.

U nastavku pogledajte rezultate:

Javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade iz budžeta Grada Banja Luka u 2022. godini

Javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija, organizacija za mlade i udruženja građana u Domu omladine

Preuzeto sa: Grad Banja Luka