Vijesti

Zanimljiv program: „Ljeto na Vrbasu“ od 10. do 24. jula

Banja Luka se priprema za tradicionalnu manifestaciju “Ljeto na Vrbasu 2022”, koja će u periodu od 10. do 24. jula ponuditi niz sportskih aktivnosti i brojne kulturno-zabavne sadržaje.

Ova manifestacija koja se u našem gradu održava 69. put započeće u nedjelju, 10. jula u 15.00 časova tradicionalnim skokovima sa Gradskog mosta.

Kako bi dodatno obogatili ovu manifestaciju, povodom otvaranja sve sugrađane na obali Vrbasa kod tvrđave Kastel – zabavljaće Andrej Pucarević.

Takođe, za vrijeme trajanja manifestacije biće organizovane i druge aktivnosti, poput škole dajakaštva.

-Pored tradicionalnih skokova i ove godine biće organizovan ples pod zvijezdama u Parku “Petar Kočić”. U nedjelju, 17. jula, od 20.00 časova, očekuje nas zabava uz hip-hop i baćatu – poručuju iz JU Turistička organizacija grada Banje Luke.

Kako su naveli, druženje će biti nastavljeno i u utorak, 19. jula u 21.00 čas uz “Bioskop na otvorenom”, koji će biti organizovan na platou kod zapadne kapije tvrđave Kastel.

– U završnom dijelu manifestacije predviđene su trke dajak čamaca koje će biti održane u nedjelju, 24. jula, u 17.00 časova na dajak pristaništu – saopšteno je iz Turističke organizacije.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka