DogađajiIzdvajamo

Prijavi se za učešće na II Međunarodnom EYCA Educo campu!

Pozivamo te da se prijaviš na II Međunarodni EYCA Educo Kamp, koji se organizuje u Hotelu Komovi (Andrijevica, Crna Gora) u periodu 12-15. avgusta. Događaj kojim će biti obilježen 12. avgust, Međunarodni dan mladih, organizuje projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA), uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Trodnevni edukativni seminar je namijenjen mladima koji imaju između 18 i 25 godina i žele da saznaju više o programima mobilnosti na evropskom nivou, demokratiji i potrebi za većom participacijom mladih ljudi, ljudskim pravima, mekim vještinama, medijskoj pismenosti, kao i procesu digitalizacije i zaštite podataka na internetu.

Pored edukativnog programa, učesnici će u popodnevnim satima imati organizovane zajedničke zabavne aktivnosti, kao što su filmske projekcije, sport i društvene igre.

Svi troškovi organizacije kampa su pokriveni za sve učesnike/ce.

Da bi uzeo/la učešće na EYCA Educo campu, neophodno je da:

  • imaš između 18 i 25 godina
  • imaš želju da učestvuješ u radionicama i umrežavaš se sa vršnjacima
  • imaš dobro raspoloženje i volju da budeš dio sjajnog događaja! 🙂

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori sprovodi NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, a do sada je u Crnoj Gori distribuirano više od 25.000 besplatnih kartica.

Prijave su otvorene do 25. jula u 16h.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd41aBeBC1RO-SLc6f4RA0kf6Rkdvll5hTCagNBaOshRvSzng/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Za sve upite, zahtjeve ili nedoumice budi slobodna/na da kontaktiraš na info@proni.ba

Preuzeto sa: Instagram @proniyouth