Studenti

Objavljena konačna rang-lista međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja

​Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske je danas (petak) 03.06.2022. godine objavilo konačne liste kandidata međunarodne razmjene prema kojima je dodijeljeno 21 sufinansiranje odlaska i to: 12 studenata i devet akademskog osoblja.

Na javni konkurs za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja sa javnih univerziteta iz Republike Srpske za akademsku 2021/22 godinu prijavilo se 26 kandidata. Uslove konkursa nije ispunilo pet kandidata od čega su četiri studenta, jedan kandidat akademskog osoblja i na konačnoj rang-listi su ispod crte.

Uslove konkursa je ispunio 21 kandidat i stekao uslove sufinansiranja boravka i prevoza.

Potpisivanje ugovora sa kandidatima kojima su dodijeljena sredstva za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja obaviće se u petak i ponedjeljak, tj. 10. i 13.06.2022. godine od 09 do 16 časova u prostorijama Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Trg Republike Srpske 1, lamela A, četvrti sprat, kancelarija 30.

Ukoliko kandidat nije u mogućnosti da dođe potpisati ugovor u navedenom periodu, ugovor može potpisati opunomoćeno lice.

Preuzeto sa: Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo