Edukacija

Prijavite se za besplatne seminare na BusinessAcademy

Besplatni seminari na BusinessAcademy, među kojima su i predstojeći “Partner menadžment” i “Vještine vođenja uspješnog sastanka”, uspješno prepoznaju potrebe današnjih poslovnih izazova i nude savjete kako na najbolji način unaprijediti svoju karijeru ili sopstveni biznis.

Sada već ustaljena praksa održavanja seminara na BusinessAcademy, koji učesnicima potpuno besplatno nude znanje i bogato iskustvo eminentnih predavača, postavila je nove standarde u poslovnom usavršavanju u regionu.

BusinessAcademy je jedna od najprestižnijih poslovnih škola u regionu, u kojoj možete da steknete znanja i vještine koje posjeduju poznati i uspješni biznismeni.

Predavanja izvrsnih predavača koji prepoznaju značaj dodatnog obrazovanja i njegovu ulogu u profesionalnom razvoju pojedinaca i čitavih kompanija pomogla su mnogim polaznicima da utvrde u kom pravcu ide njihova karijera i pronađu mogućnosti za poslovni napredak. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da je ovaj vid predavanja naišao na odobravanje i veoma pozitivne reakcije svih onih koji su spremni da nadograde svoje znanje i usavrše biznis modele savremenih kompanija.

Uzevši u obzir da za zaposlene dodatna predavanja nerijetko predstavljaju gotovo neostvariv scenario, omogućeno je da se svi seminari prate online, putem Live streaming tehnologije.

Najefikasniji put ka izvrsnim partnerskim odnosima

Kako biste savladali korisne metode koje će doprinijeti poboljšanju partnerskih odnosa u vašem okruženju i unaprijediti vaše poslovanje, prijavite se za predstojeći seminar “Partner menadžment”. Na ovoj obuci bićete u prilici da naučite kako najbolje pripremiti zaposlene da uspješno odgovore na izazove poslovnog okruženja, čućete smjernice koje će vam pomoći da uspješno upravljate partnerskim odnosima i održavate zdrave međuljudske odnose i saznati kako da pomognete novim članovima da se efikasno integrišu u postojeću strukturu. Upoznaćete modele razmjene argumenata, kao i upravljanja sopstvenim strategijama i pregovaračkim sposobnostima. Pored toga, biće riječi i o održavanju motivacije poslovnog okruženja, kao i sistemu nagrađivanja i zasluga.

Prijavite se za besplatan seminar “Partner menadžment”, koji se održava u subotu, 26. marta 2022, u prostorijama BusinessAcademy, i na vrijeme obezbijedite mjesto među odabranima.

O ovoj izuzetno važnoj temi sa vama će razgovarati Jasmin Kukuljac, ekspert za marketinške strategije i razvoj poslovanja, koji će vam pružiti uvid u vrste obuke i motivacije zaposlenih, odnosno način na koji oni mogu poboljšati upravljanje korporacijom. Učešće na seminaru je besplatno, samo treba da se prijavite. Telefonski ćete dobiti potvrdu rezervacije svog mjesta. Ukoliko niste u prilici da lično prisustvujete, možete se prijaviti i pratiti seminar online.

Uspješan sastanak garantuje uspješno poslovanje

Seminar pod nazivom “Vještine vođenja uspješnog sastanka” osvrće se na još jedan važan aspekt modernog poslovanja – održavanje i vođenje poslovnih sastanaka. Održavanju sastanaka prethodi veoma složena priprema i marketinška spremnost za prilagođavanjem potencijalnim izazovima u odnosu prema poslovnim partnerima ili klijentima. Potrebno je pronaći pravi način da se predstavi ponuda i da se zadovolje potrebe klijenata. Seminar će vas podsjetiti na osnovnu mantru svakog uspješnog poslovanja – klijent je uvijek na prvom mjestu. Zanemareni klijent se može osjetiti manje značajno i zapostavljeno, što uglavnom rezultira odlaskom kod konkurencije, zato je važno pronaći odgovarajući pristup.

Prijavite se za besplatan seminar “Vještine vođenja uspješnog sastanka”, koji se održava u subotu, 9. aprila 2022, u prostorijama BusinessAcademy, i obezbijedite mjesto među odabranima na vrijeme.

O svemu tome znatno opširnije ćete imati priliku da čujete na seminaru, kao i da se na praktičnim primjerima upoznate sa uspješnim metodama primjene novostečenog znanja. Radionicu vodi vrhunski prodajni menadžer Mladen Komarica, koji svoja dokazana praktična iskustva stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad i vježbe.

Steknite praktična znanja i vještine za poslovni svijet

Na BusinessAcademy postoji 13 edukativnih programa: Cambridge poslovni program, Međunarodno poslovanje, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing i marketing menadžment, Prodaja i menadžment prodaje, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi s javnošću, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje i Menadžment prometa nepokretnosti.

Ako vidite sebe na menadžerskim pozicijama i želite da zarađujete kao najtraženiji ljudi u svijetu biznisa ili ste kompanija koja želi da uloži u svoje zaposlene i time osigurate maksimalne rezultate, BusinessAcademy vam nudi posebne pogodnosti prilikom upisa do kraja ovog mjeseca.

Preuzeto sa: nezavisne.com