Takmičenja

Freelancing.ba i Beecreative.ba nagrađuju: Uradi zadatak, osvoji nagrade!

Slika može predstavljati tekst koji navodi ‘NAGRADE freelancing.ba bee creative HOMEWORK URADI ZADATAK OSVOJI NAGRADE OBLAST UX/UI DIZAJN Poklon vaučer u iznosu od 250 KM Dvočasovne konsultacije UX sa senior freelancerom Ovaj projekat podržan projekj od Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers. vicarskaagencijazarazvoji saranju MarketMakers’

U sklopu #Homework projekta, Freelancing.ba i Beecreative donose #3 zadatak u kojem mogu da učestvuju svi freelanceri sa manje iskustva, tačnije oni koji nemaju još uvijek izgrađen porfolio.

Ovim zadatkom biće potrebno da se kreira dizajn fiktivne Web stranice na temu Hotel & Spa.

Simuliraće se jedan freelance projekat iz oblasti UX/UI dizajna.

Za najuspješnijeg freelancera smo obezbijedili nagrade, a to su:

Poklon vaučer u iznosu od 250 KM

Dvočasovne konsultacije sa senior freelancerom

Zadatak je objavljen na platformi Beecreative.ba, a rok za izradu zadatka je 20. februar nakon kojeg ćemo proglasiti pobjednika ili pobjednicu.

Link za zadatak iz oblasti UX/UI dizajna: https://beecreative.ba/poslovi/dizajn-web-stranice-na-temu-hotel-spa/

Napomena: Freelancing.ba i Beecreative.ba se obavezuju da prijavne radove neće koristiti u komercijalne niti bilo kakve druge svrhe, te se radovi primaju isključivo preko Beecreative platforme.

Homework je nastao u saradnji između Freelancing.ba i Beecreative.ba platformi za freelancere i MarketMakers projekta koji podržava Vlada Švicarske, a sprovodi konzorcij Helvetas i Kolektiv d.o.o. u BiH.

Preuzeto sa: Facebook beecreative