Volontiranje

Poziv za volontere za mentorski ciklus III u Pokreni se!

Međunarodna organizacija Pokreni se! će u periodu od 17. januara do 27. januara primati prijave za mentorski ciklus na linku. Mentorski ciklus će trajati 60 dana (od 1. februara do 1. aprila) i moćićete da se prijavite za sledeće oblasti:

  • saradnje
  • društvene mreže i dizajn
  • odnosi sa javnošću
  • istraživanje

Za vreme mentorskog ciklusa dobićete sve potrebne veštine za rad na poziciji/oblast za koju ste se prijavili.

Uz teorijsko znanje dobijate i praktično praktično, koje ćete moći da primenite u budućem radu, a pritom ćete imati i priliku da se sjajno provedete u prijatnom i druželjubivom okruženju.

„Pokreni se!“ traži volontere starosti od 15 do 25 godina koji nemaju iskustvo, a žele da ga steknu kako bi ga kasnije kvalitetno upotrebili. Osoba koja se prijavljuje bi trebala biti komunikativna, odgovorna, fleksibilna i posvećena radu. Aktivnosti se održavaju offline/online. Za aktivnosti koje se bude organizovale uživo biće pokriveni svi troškovi. Volontiranje traje maksimalno 6h nedeljno.

Organizacija “Pokreni se!” je dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija, osnovana na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti neformalnog obrazovanja. Ciljevi organizacije su: unapređivanje položaja mladih na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; edukacija mladih od 15 do 30 godina; kreiranje mreže organizacija na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; kreiranje sigurnog kreativnog mesta na kome mladi mogu da izraze, osnaže i realizuju svoje ideje; pomaganje i osnaživanje ostalih udruženja i organizacija civilnog ili vladinog sektora.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati „Pokreni se!“ putem email adrese office.pokrenise@gmail.com ili broja telefona +381677231003. Takođe, možete ih pronaći i na društvenim mrežama Instagram, Facebook i LinkedIn.

One thought on “Poziv za volontere za mentorski ciklus III u Pokreni se!

Comments are closed.