Organizacije

Postani novi član AIESEC-a!

Ako želiš da radiš na ličnom i profesionalnom razvoju, da izađeš iz svoje zone komfora, da izgubiš strah od nepoznatog, da iskusiš rad u timu, učiniš nešto dobro za svoje okruženje i upoznaš druge kulture, biraj AIESEC!

AIESEC je najveća studentska organizacija koja pomaže u otkrivanju i razvoju potencijala svojih članova. Cilj nam je osposobiti mlade ljude da razviju liderstvo kroz učenje iz praktičnog iskustva u zahtjevnim okruženjima kroz internacionalne prakse što je ujedno i glavni produkt naše organizacije.

U Banjaluci, AIESEC obilježava 10 godina uspješnog postojanja, sa preko 200 mladih osoba koje su radile na sebi i svojim vještinama.

Članstvom ćeš unaprijediti svoje komunikacijske vještine, naučiti kako komunicirati sa kompanijama i organizacijama, dobićeš priliku da razviješ svoje vještine prezentovanja ali i da naučiš osnove digitalnog marketinga i prodaje. Nakon ovog iskustva, bićeš spreman/spremna za izazove iz realnog poslovnog okruženja i da sam/sama stvaraš prilike za svoju budućnost.

Trenutno primamo nove članove u Banjaluci, stoga iskoristi priliku i upotpuni svoje vrijeme učenjem novih vještina koje će ti koristiti u svim životnim sferama!

Link za prijave: bit.ly/biramAIESEC