Vijesti

„Banjalučka zima 2021/2022“: Raznovrstan sadržaj donosi za svakog po nešto

„Banjalučka zima 2021/2022“ donosi sjajnu atmosferu i večeras, kada će svi posjetioci u Parku „Petar Kočić“ moći uživati u muzici Gradskog tamburaškog orkestra od 19.00 časova.

U prekrasno uređenom ambijentu, pored fenomenalne muzike očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, kao i brojni zabavni sadržaji koji stvaraju pravu zimsku čaroliju.

Raznolik program očekuje vas i tokom predstojećeg vikenda kada vas očekuju nastupi sjajnih bedova, pa će tako u petak nastupiti „Orkestra“, dok vas u subotu očekuje sjajna atmosfera uz bend „Ultrazvuk“.

Svi ljubitelji latino plesa, imaće priliku ove zime zaplesati uz Sašu Kecmana u nedjelju, 12. decembra.Kako bi posjetiocima osigurali pravi užitak i nesmetano kretanje u centru grada tokom vikenda biće obustavljen saobraćaj za motorna vozila.

Obustava saobraćaja za vikend

U dane vikenda, u vremenskom periodu od 9.00 časova 11. decembra do 05.30 časova 13. decembra, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Trga srpskih vladara (od Banskog dvora) do Ulice Marije Bursać, zbog obilježavanja manifestacije „Banjalučka zima 2021/2022“.

Za vrijeme trajanja obustave, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustava, saobraćaj će biti regulisan i preusmjeravan na propisan način od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Podsjećamo, u sjajnoj atmosferi 2. decembra počela je „Banjalučka zima 2021/2022“, a tokom ovog i narednog mjeseca očekuje vas zanimljiv program.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka