Edukacija

Poziv za učesnike/ce: Mini-škola neformalne edukacije o emocionalnoj inteligenciji i pojmu identiteta “PS.PS. – Promijeni sebe, promijeni svijet”

Želiš unaprijediti sebe, postati samopouzdaniji/a, organizovaniji/a? Želiš u budućnosti postati osoba o kojoj maštaš? Na pravom si mjestu. Prijavi se na radionice PS. – PS. i promijeni sebe da promijeniš svijet

Fondacija za unapređenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“, u periodu od 11.12. do 21.12. 2021. godine, će organizovati ciklus radionica u sklopu projekta Mini-škola neformalne edukacije o emocionalnoj inteligenciji i pojmu identiteta „PS.PS. – Promijeni sebe, promijeni svijet“.

Projekat obuhvata ukupno 5 modula: “Održavanje fokusa”, “Buđenje ambicija”, “Budi najbolja verzija sebe”, “Razvijanje samosvijesti” i “Samoosnaživanje“, u kojima će učešće uzeti srednjoškolci i mladi sa područja Ilidže i Sarajeva.

Nerealna očekivanja, neralna slika o sebi i svojim ambicijama i vještinama, socijalni utjecaj i pritisak vršnjaka dovodi do toga da se mladi ne trude iskorištavati potencijal i prilike u okolini koje im se nude, i samim time dolazi do gubitka ambicija, i u najgorem slučaju, odlaska mladih iz Bosne i Hercegovine.

Kroz projekat se želi utjecati na razvoj svijesti o sebi učenika/ca srednjih škola i mladih kroz interaktivna predavanja i vršnjačke radionice, interaktivan grupni rad i neformalnu edukaciju srednjoškolaca. Podstičemo mlade da kod sebe prepoznaju I razvijaju kapacitete, a kod vršnjaka mapiraju potrebe, umjesto nedostataka.

Po završetku projekta, biti će organizirana svečana dodjela certifikata, kao i izlet za sve učesnike programa, te još mnogo iznenađenja.

Prijaviti se možete popunjavanjem forme koja se nalazi na OVOM LINKU. Rok za prijave je četvrtak, 09.12.2021. godine, do 23:59.

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas na mail: info@izvornade.com.

PS.PS. – ISKORISTI PRILIKU I PRIJAVI SE NA MINI-ŠKOLU NEFORMALNE EDUKACIJE!

Preuzeto sa: hocu.ba