Vijesti

Posjetite jedinstveni foto-kutak u Gradskoj upravi: Vodimo vas u zlatno doba

Zanimljivim sadržajima nastavlja se obilježavanje 90. rođendana Gradske uprave, pa su tako sugrađani pozvani da posjete glavni hol Gradske uprave gdje ih očekuje foto-scenografija iz zlatnog doba.

U ovom jedinstvenom ambijentu u duhu tridesetih godina prošlog vijeka, svi zaniteresovani mogu da se fotografišu od danas do nedjelje, 5. decembra, u periodu od 12.00 do 17.00 časova.

Takođe u okviru rođendanske manifestacije „Zlatno doba povodom 90 godina Gradske uprave“ večeras, 2. decembra u Narodnom pozorištu Republike Srpske biće izvedena predstava „Zlatno doba“, za koju je Gradska uprava poklonila sve karte građanima.

Sugrađani mogu da posjete i izložbenu postavku „U posjeti banu“ u Banskom dvoru, za koju je omogućeno stručno vođenje od strane autora postavke Nadežde Lazarević Kovačević i Dragana Kovačevića.

Inače, kompletan program ove manifestacije, koja će trajati do 5. decembra prilagođen je starom, dobrom duhu zlatnog doba i kreiran je u čast Svetislavu – Tisi Milosavljeviću, prvom banu Vrbaske banovine i čovjeku koji je promijenio lice našeg grada i napravio istorijski pomak u urbanističkom razvoju Banje Luke.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka