Događaji

Otvorene prijave za treću konferenciju o digitalnoj ekonomiji u Banjaluci

U toku su prijave za treću Forward konferenciju, koja će 9. i 10. decembra u Banjaluci okupiti više od 20 domaćih i regionalnih eksperata iz oblasti digitalne transformacije i pametnih rješenja.

Iz Ministarstva za naučno-tehnološki razvoj Republike Srpske saopšteno je da je broj mjesta ograničen i da svi koji žele da prisustvuju ovoj konferenciji svoje mjesto mogu rezervisati prijavom na zvaničnoj internet stranici konferencije.

Konferencija će biti održana u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjaluci i na njoj će biti riječi o digitalizaciji javne službe, o tome zašto svakoj kompaniji treba digitalni način razmišljanja, ali i o ljudskim resursima, istraživanju i razvoju kao pokretačima promjena i razvoja digitalnih rješenja.

Biće riječi i o podršci kompanijama u procesu digitalne transformacije, novim načinima poslovanja

“Učinite da digitalna transformacija funkcioniše – Uloga lidera” tema je o kojoj će govoriti Nils Loder, partner i glavni konsultant u kompaniji Kvint iz Amsterdama.

– Prije 20 godina, Nils je definisao lični moto – obezbijediti za što više ljudi pristup vrhunskim IT uslugama. Ovaj moto doveo ga je do pozicije jednog od vodećih eksperata i praktičara u primjeni lin (Lean) principa u IT – navedeno je u saopštenju.

Predavanje “Učinite da digitalna transformacija funkcioniše-Uloga lidera” na rasporedu konferencije je 9. decembra od 12.00 časova u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske.

Preuzeto sa: ba.ekapija.com