Ostalo

11.11. najsretniji dan u godini!

Zabilježite u svoje kalendare, 11. novembar, jedan od najsretnijih dana u mjesecu (i godini). To je zbog numerološkog značaja broja 11, koji se smatra “glavnim brojem” i povezan je s duhovnim rastom. U numerologiji, broj 11 simbolizuje božansku mudrost, duhovna buđenja i usklađivanje sa univerzumom – pa možete maksimalno da iskoristite njegovu povoljnu energiju. Gledajući astrologiju 11. novembra i kombinujući je sa numerološkim značajem datuma, možemo se još dublje povezati s njegovom snagom.

Dvostruka eksplozija ove energije, 11. novembra, stvara moćnu priliku da se uskladimo sa našim visokoumnim težnjama i nešto manifestujemo. 11. novembra, mjesec provodi dan u naprednoj Vodoliji – znaku koji je povezan sa našim nadama, željama i vizijama za kolektiv. Ova energija pomaže u otkrivanju naših kreativnih čuda i povezuje nas s našim futurističkim idealima, pa je iskoristite za svoje namjere. 11. novembar takođe označava tačnu sredinu između mladog mjeseca u znaku Škorpije 4. novembra i predstojećeg pomračenja punog mjeseca u Biku – lunarne faze poznate kao prva četvrtina mjeseca. To nam donosi priliku da postanemo jasniji u svojim ličnim ciljevima i pronađemo načine da prevaziđemo sve izazove koji nam stoje na putu.

Mjesec se poravnava sa sretnom planetom Jupiterom, što duboko poboljšava naš duhovni način razmišljanja i posipa dodatnu sreću na vrhu već srećnog dana. Cijeli dan koji vodi do ove optimistične planetarne veze predstavlja prekrasnu astrološku priliku da prihvatimo rast i blagoslove u našim životima, stoga iskoristite nagomilavanje energije da podstaknete svoje namjere. Nakon povoljne konjunkcije Mjesec/Jupiter, doživjećemo nešto opušteniju atmosferu. Iskoristite ovo introspektivno kosmičko vrijeme kao izgovor da razmislite o svojim ciljevima.

Astrološki događaji 11.11 u kombinaciji sa numerološkom magijom ovog glavnog broja stvaraju savršene uslove za sreću, magiju i duhovni rast (čak i usred kosmičkog haosa koji se dešava ovog mjeseca).

Preuzeto sa: ultra.ba