Vijesti

Poziv: Dostavite prijedloge za Kalendar kulturnih manifestacija

U cilju praćenja kulturnih aktivnosti i planskog pristupa u organizaciji manifestacija u Banjoj Luci u narednoj godini, Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, obavještava udruženja građana, ustanove kulture, pravna lica, odnosno organizatore kulturnih manifestacija, da mogu podnijeti prijedlog manifestacije za Kalendar kulturnih manifestacija grada Banja Luka za 2022. godinu.

Kako je navedeno u obavještenju, svi zainteresovani subjekti treba da dostave program manifestacije za Kalendar kulturnih manifestacija grada Banja Luka za 2022. godinu, najkasnije do 18. novembra 2021. godine.

Program manifestacije putem popunjenog zahtjeva i obrasca potrebno je dostaviti u Gradsku upravu grada Banja Luka, u Prijemnu kancelariju (broj 16, do 15:00 časova) pozivom na broj: 10-6-430/21, ili putem pošte – preporučeno, na adresu Grad Banja Luka, Gradska uprava, Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka, sa naznakom „Prijava za Kalendar kulturnih manifestacija grada Banja Luka za 2022. godinu, broj 10-6-430/21″.

Zahtjev i obrazac za Kalendar kulturnih manifestacija možete preuzeti i u nastavku:

ZAHTJEV

OBRAZAC

Preuzeto sa: Grad Banja Luka