Vijesti

Dom zdravlja: Plan vakcinacije za period od 11. do 15. oktobra

JZU „Dom zdravlja“ Banja Luka objavio je plan vakcinacije za narednu sedmicu na lokaciji vakcinalnog punkta u Ulici Branislava Nušića bb, u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice Petrićevac, te u ambulantama porodične medicine.

– 11.oktobra biće organizovan „Dan otvorenih vrata“ na vakcinalnom punktu u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac, kada će biti omogućena vakcinacija prvom dozom Sputnjik V i AstraZeneka vakcina, u terminu od 12.30 do 19.00 časova.

– U periodu od 12. do 16. oktobra, vršiće za revakcinacija građana na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac, a građani će telefonskim putem biti obaviješteni o terminu revakcinacije.

Pored dosadašnjih punktova za vakcinaciju protiv Kovid-19 koji se nalaze u prigradskim i seoskim objektima ambulanti porodične medicine, od 04.oktobra otvoreno je još pet punktova u gradskim naseljima, u ambulantama porodične medicine i to: Poliklinika, Obilićevo, Lauš, Lazarevo i u ambulanti porodične medicine u Platonovoj ulici.

Iz Doma zdravlja apeluju na korisnike usluga navedenih ambulanti da se jave svojim timovima porodične medicine ukoliko žele da budu vakcinisani protiv Kovid-19.

Raspored rada punktova za vakcinaciju u ambulantama porodične medicine za period od 11. do 15. oktobra:

– 11.oktobar: Dragočaj, Potkozarje, Verići, Piskavica, Lauš;

– 12.oktobar: Vrbanja, Zalužani, Mišin Han, Lazarevo;

– 13.oktobar: Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac, Obilićevo;

– 14.oktobar: Kola, Agino Selo, Poliklinika, Goleši;

– 15.oktobar: Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići, Borik (Platonova ulica).

Iz Doma zdravlja još jednom apeluju na sve sugrađane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac, a sve u cilju što bržeg i efikasnijeg provođenja procesa vakcinacije.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka