Ostalo

Sva sredstva prikupljena na humanitarnom “Ultra Bazaru” biće donirana “Iskri”

Delta Planet Banja Luka će u subotu 09. oktobra biti domaćin humanitarnog „Ultra bazara“, a sva prikupljena sredstva na humanitarnom bazaru će i ovaj put biti donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“.

Na bazaru, koji organizuju kreativna agencija Play Team i Ultra magazin, posjetioci će moći u periodu od 10 do 15 sati kupiti po simboličnim cijenama odjevne predmete, kozmetiku, nakit, knjige, prehrambene i mnoge druge proizvode, kao i poklon bonove, koje su donirali brendovi i influenseri, koji će prisustvovati događaju.

Oktobar je mjesec, kada se širom svijeta skreće pažnja na prevenciju raka dojke i naglašava važnost njegovog ranog otkrivanja. Zbog toga se „Ultra bazar“ već tradicionalno održava u oktobru, mjesecu borbe protiv karcinoma dojke, a ovo će biti treći put da poznate influenserke, blogerke, glumice, umjetnice, ali i domaći i strani brendovi, doniraju proizvode sa istim ciljem.

Pored kupovine na humanitarnom bazaru, „Ultra DJ“ će se pobrinuti za vrhunsku atmosferu na događaju, a mnogobrojni partneri događaja će na bazaru izložiti svoje proizvode.

U subotu 09. oktobra povedi mamu, sestru ili drugaricu i učestvujte u humanitarnoj akciji, tako što ćete kupiti neki od proizvoda na bazaru. Pored raznovrsne ponude proizvoda, „Ultra bazar“ je i mjesto za druženje, sklapanje novih prijateljstava i širenje pozitivne energije.

Glavni cilj ove i sličnih manifestacija je povećati žensku svijest i podstaći žene na redovne (samo)preglede i važnost ranog otkrivanja najčešće maligne bolesti koja pogađa žene. Zbog toga, osim na humanitarni bazar, sa mamom, sestrom ili drugaricom jednom godišnje otiđi i na preventivni pregled.

Humanitarni „Ultra bazar“ podržali su: Delta Planet Banja Luka, Avon, JYSK Bosna i Hercegovina, Unicredit Bank Banja Luka, Frutela Group, Sport Vision BiH, Iskra, Violeta We Care, Prana kuća čaja i začina, Alma Ras, Sana Linea, Tropic & moj Market, MM Consulting, Afrodita Cosmetics, Cacao Beauty Center, Elan ulja, Plesni Studio “Blok”, Zoom Optika, Oxette, Srećna Šapa, umjetnica Dragana Jelača te mnogobrojne javne ličnosti i brendovi.

Vidimo se na Ultra bazaru u Delta Planet Banja Luka u subotu 09. oktobra od 10-15:00 sati.

Preuzeto sa: ultra.ba