Vijesti

Sve je spremno za VI Banjalučku motorijadu

Šesta Banjalučka motorijada, u organizaciji Moto kluba Istok, za dva dana donosi na Kastel vikend pun grmljavine motora, zvuka pravog rokenrola i odličan provod, kako za bajkere, tako i za druge posjetioce.

Upetak, 30. jula, “Rock simfonija” će prirediti spektakularan koncert, prvi nakon dugog perioda. Nastupiće i bendovi “Balkan Express” i “Tref, Pik i Razbojnik”.

Prljavi inspektor Blaža i “Kljunovi”, isprobani šoumeni, osiguraće fenomenalnu zabavu u subotu, 31. jula, zajedno sa bendovima “Fjužna pruga” i “Saso Mange”.

U toku je postavljanje Zida smrti na Kastelu, koji će posjetiocima VI Banjalučke motorijade tokom oba dana pružiti performans za sjećanje.
Cijena jednodnevne karte za posjetioce iznosi 5 KM, a naplata karata počeće oba dana od 19 časova, do kada se ulaz ne plaća. Ulaz za bajkere je besplatan.

Osim tradicionalnog moto defilea koji će proći ulicama Banjaluke u subotu u popodnevnim časovima, učesnici će moći da se okušaju u takmičenju u sporoj vožnji, provozaju u turističkoj vožnji do jezera Balkana ili učestvuju u drugim zanimljivim sadržajima.

Očekuje se posjeta velikog broja bajkera kako iz naše zemlje, tako i iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

Vidimo se 30. i 31. jula na tvrđavi Kastel na VI Banjalučkoj motorijadi!

Preuzeto sa: blmojgrad.com