Edukacija

Prijavite se na onlajn kurs o izradi slika u grafičkom dizajnu

Kalifornijski institut umjetnosti organizuje seriju onlajn kurseva koji se tiču elemenata grafičkog dizajna. Na ovom kursu polaznici će učiti o izradi slika.

OBLAST: grafički dizajn

OPIS: Ovaj kurs je dio dugoročnog programa Grafički dizajn koji organizuje Kalifornijski institut umjetnosti putem Coursera platforme. Konkretno, vi ćete ovom prilikom da:

  • eksperimentišite sa nizom materijala i tehnika kako biste napravili slike za grafički dizajn
  • proširite svoj vizuelni rečnik u smislu stvaranja i razgovora o poslu, kako biste razgovarali o svom radu i radu drugih
  • naučite kako da pravite, manipulišete i uređujete slike da biste kreirali kompozicije, što će na kraju kulminirati dizajnom i produkcijom knjige zasnovane na slici.

Prva polovina kursa prilika je za eksperimentisanje i istraživanje izrade slika kako biste proširili svoj vizuelni rečnik. Stvorićete komade koji su izražajni, meditativni ili „dizajnirani“ za podsticanje, evociranje, eksperimentisanje, snimanje, objašnjavanje ili isprobavanje medija.

U druge dve nedelje pozvaćemo slike da namerno i namerno nose značenje i komunikaciju kroz relacione poteze poput sučeljavanja, kompozicije i konteksta.

Kurs možete pohađati besplatno preko audit opcije, a ukoliko želite da dobijete sertifikat morate platiti 49 dolara.

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani

NAČIN PRIJAVE: Možete se prijaviti putem linka.

ROK ZA PRIJAVU: u toku

Preuzeto sa: mladiinfo.me