Ostalo

Sajtovi na kojima možete predstaviti biznis BESPLATNO!

Objavite BESPLATNO – Donosimo vam listu poslovnih sajtova na kojima možete sami napisati članak o svom biznisu, vijest o vama i slično.

U moru informacija koje kruže internetom, danas je teže nego ikad doći do besplatne reklame.

Međutim postoje sajtovi koji će vam to omogućiti besplatno. U nastavku donosimo listu sajtova za koje znamo da nude ovu opciju, piše biznis portal poslovne.com.

Lonac.pro – Odličan projekat!

Lonac.pro je informativni projekta Mozaik fondacije koji već ima preko 40.000 registrovanih članova!

Na ovom sajtu mnogi blogeri, poduzetnici i pojedinci koji vole pisti dijele informacije i ideje iz raznih sektora. Za objavu je potrebno kreirati profil, a nakon toga možete da pišete koliko vam volja.

Posjetite lonac.pro, registrujte se i napišite objavite besplatno nešto o svom biznisu.

Poslovne.com – Brzorastući biznis portal

Biznis portal “Poslovne vijesti” na web adresi poslovne.com je novi projekat TNT Grupacije i trenutno najbrže rastući poslovni portal u regionu. Dokaz tome je 30.000 posjeta mjesečno kao i google rang sajta od 24 što je ogroman uspjeh za samo tri mjeseca.

Svoje članke možete slati na objavu, bez registracije, na ovoj podstranici. Ovu opciju je već iskoristilo pedesetak privrednika koji su predstavili svoj biznis na ovom sajtu, emisiji Poslovne TV koju prenose četiri televizije i social mreži od +400 hiljada pratitelja. Objavite besplatno članak o svom biznisu, svaka reklama je dobro došla

Yep.ba – Biznis portal za mlade

Yep.ba je više usmjeren na mlade poduzetnike i poduzetnice, najviše pišu o online biznisu, poslovnim idejama i savjetima. Svoj biznis možete predstaviti na ovoj adresi.

Yep.ba biznis portal za mlade poduzetnike donosi vam razne korisne vijesti i savjete iz poslovnog svijeta. Portal je osmišljen kao najveći biznis portal u BiH za mlade i zbog toga vam svakodnevno donosimo razne biznis ideje i savjete o načinima zarade, pišu na yep.ba

Poslovnisvijet.ba – Objavite besplatno

Poslovnisvijet.ba je mnogima poznat poslovni portal koji je prestao sa radom prije nekoliko godina.

Međutim, sajt je ovih dana preuzela TNT Grupacija i napravili su novi poslovni portal koji ima i rubriku “Kompanije” gdje će biti predstavljeno vaše preduzeće. Članak o svom biznisu ili poslovnu vijest možete objaviti na ovoj stranici.

Preuzeto sa: poslovne.com