Vijesti

Od 1. juna pozivi za finansiranje sportskih organizacija

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport obavještava sportske organizacije da će od 1. juna do 1. jula biti otvorena tri javna poziva iz oblasti sporta radi sufinansiranja programskih aktivnosti i projekata sportskih organizacija, kao i organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja za grad Banju Luku za 2022. godinu.

Riječ je o sljedećim pozivima:

  • Javni poziv za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u Osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu;
  • Javni poziv za učešće u Posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu;
  • Javni poziv za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i značaja za grad Banjaluku u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu.

Iz resornog odjeljenja pozivaju sve sportske organizacije da se prijave na ove pozive, pošto se, u suprotnom, neće moći finansirati iz gradskog budžeta u 2022. godini.

Pozivi i obrasci biće objavljeni na ovoj internet stranici.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka