Ostalo

“ZABLISTAJ program životne i poslovne harmonije” sa Bojanom Blažević i Helenom Bakić

U “ZABLISTAJ programu životne i poslovne harmonije” Mila Bojana Blažević i Helena Bakić spojile su ono što je neizbježna kombinacija za duhovni i lični rast: zdravu komunikaciju sa sobom i drugima, izgradnju samovrednovanja, praktikovanje tehnika disanja i joge, uvažavanje ciklusne prirode žene kroz balansiranu ishranu i optimalnu produktivnost tokom mjeseca.

Njih dvije su se upoznale na edukaciji Transakcione analize i gledajući unazad, spojila ih je ljubav prema ličnom rastu i prisutnosti ovdje i sada, kao važnom dijelu ličnog rasta.

“I Geštalt metoda i Transakciona analiza i rad na sebi uopšte, teže ka tome da punije iskusimo život i budemo prisutni ovdje i sada, a joga i meditacija jednako doprinose tome učeći nas kako da balansiramo, čistimo i usmjeravamo vitalnu životnu energiju”, ističe dvojac koji je kreator novog inspirativnog programa.

ZABLISTAJ program se sastoji od video predavanja, e-vodiča i 1 na 1 komunikacije sa ženama, a nakon programa sve žene dobijaju priliku da budu dio ZABLISTAJ porodice u kojoj ih čeka kontinuirana podrška za dalji zajednički rast.

“Moj zadatak je da u okviru ovog programa podučim žene kako da kroz pranayame čuvaju, njeguju i balansiraju svoju životnu energiju. Kako bi sa lakoćom i uživanjem primijenile naučene tehnike, potrebno je da urade nekoliko yoga položaja dnevno koji će ih pripremiti za to. Takođe, svaka žena je ciklusno biće i o tome govori dužina mjesečnog ciklusa koja kod žena traje oko 25 do 28 dana. Kako bi žena očuvala zdravlje i zdrav razum, nužno je da poštuje različite cikluse i njihove ritmove” rekla je Bojana Blažević.

U te svrhe, njihova nutricionistkinja je za ovaj program kreirala jelovnik za 28 dana ciklusa.

“U okviru ZABLISTAJ paketa kreirali smo i mentalni vodič kroz produktivnost tokom cijelog mjeseca po fazama. Na ovaj način žena izlazi iz začaranog kruga stresa i zanemarivanja sebe i kreira svoj novi magični krug harmonije i sklada”, objašnjava Bojana.

Dio kome je Helena Bakić posvećena u ovom projektu je psihologija i psihoterapija, konkretno transakciona analiza i geštalt psihoterapija.

“Koristeći znanja iz ovih oblasti pružamo edukativno – iskustveni program koji nudi vještine asertivne komunikacije, emotivne inteligencije, upoznavanje sebe i ličnih procesa, osvješćivanje sopstvenih potreba i kapaciteta. ZABLISTAJ program pruža i različite tehnike koje pomažu pri nošenju sa stresom i frustracijom, sticanje i izgradnju korisnijih i funkcionalnijih navika i mnoge druge vještine koje su značajne na putu ličnog rasta i razvoja“, istakla je Bakićeva.

Ovaj put je ističu veoma izazovan, ponekad težak i trnovit, a sa druge strane ponekad i ugodan i ispunjavajući, posebno kada počnemo da primjećujemo promjene i osjetimo ponos zbog svega postignutog.

„Naš cilj je mnogima pomoći da naprave prvi korak, koji je upravo i najteži na ovom putu. Ono „sutra“ pretvoriti u „sada i ovdje“ te ponuditi novu perspektivu i podršku u procesu ličnog rasta i razvoja“, zaključila je Helena.

Razultati koje garantovano donosi ZABLISTAJ su potpuni preokret ličnog vrednovanja i sve vještine koje su potrebne jednoj ženi za napredni nivo harmonije u poslu i životu. Sve dodatne informacije o programu i popustu na ovaj program, možeš pronaći ovdje.

Više o temama ličnog rasta potraži na njihovim instagram profilima: mila.blazevic i psihoterapijahelena.

Preuzeto sa: ultra.ba