Volontiranje

Brač film festival: Tražimo volontere

SEDMI po redu Brač Film Festival koji će se održati od 11. do 14. kolovoza 2021. u Supetru na otoku Braču traži mlade, nasmijane i energetične ljude željne novih iskustava i rada sa uigranim festivalskim timom – odnosno – traži upravo tebe!

Od 11. do 14. kolovoza naš mali “škoj” preko puta Splita postaje središte filmske umjetnosti, a u tome nam je svojim radom i pozitivnom energijom u dosadašnjim godinama pomoglo preko 100 volontera iz cijele regije!

OPĆE INFORMACIJE

Volonteri BFF-a pomažu organizaciji u radu na info pointu, djeljenju programskih knjižica, uređenju festivalskih lokacija, administrativnim poslovima i drugim potrebama produkcije.

Svi volonteri BFF-a imaju pravo na ulaz na sve filmske projekcije, zabave i druga festivalska događanja, besplatan doručak i ručak, osiguran smještaj u kampu, BFF majicu i akreditaciju te besplatne i neprocjenjive uspomene, iskustva i nova prijateljstva.

Volonteri su nam potrebni za period od 7. do 16. kolovoza 2021. Jedino što trebaš ponijeti jest svoj šator i osigurati si prijevoz do Supetra – a sve ostalo je na nama.

NAPOMENA: U skladu s epidemiološkim mjerama, svi volonteri koji dolaze izvan RH će trebati napraviti PCR test za ulazak u Republiku Hrvatsku.

VIDEO PRIJAVE

I ove godine ponavljamo odličnu dosadašnju praksu te prednost dajemo video-prijavama. Uzmi mobitel ili kameru u ruke te snimi video prijavu na temu “Zašto želim volontirati na Brač Film Festivalu?”.

Budi kreativan! Jedini uvjet je da u video prijavi budeš ti, a sve ostalo je na tebi! Nemoj se ograničavati i pusti mašti na volju. Najbolje i najkreativnije prijave ćemo – pogađaš – objaviti na našim društvenim mrežama zajedno s popisom ovogodišnjih volontera.

Kao inspiracija mogu ti poslužiti video prijave naših dosadašnjih volontera Rastislava i Nastasije iz Beograda ili Aleksandra iz Kotora. No, nema kopiranja! Pusti mašti na volju!

PRIJAVE – ROK DO 1. LIPNJA 2021.

Prijave traju do 1. lipnja 2021. Ako imaš još kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obrati na volonteri@bracfilmfestival.hr.

Vidimo se na 7. Brač Film Festivalu!

Više informacija na: https://bracfilmfestival.hr/volontiraj-na-bff/