Događaji

Ne propusti priliku da učestvuješ na BIZ Hakatonu!

BIZ Hakaton je izuzetna prilika da sa svojim timom radiš na pravim izazovima, upoznaš mlade, uspešne i ambiciozne ljude, pokažeš se u najboljem svetlu i sa stečenim znanjem i iskustvom otvoriš vrata ka svojoj budućnosti!

Proces prijave

U prvoj fazi, svi zainteresovani kandidati i kandidatkinje iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske mogu prijaviti svoj tim popunjavanjem ovog formulara. Tim treba da čine minimum dva, a maksimum četiri člana ili članice, a prijave se mogu slati do 9. maja.

Pripreme za učešće

Odabrani timovi biće obavešteni o učešću i terminima treninga putem mejla, a potom ući u proces obuke u okviru koje će steći neophodno znanje za rad na izazovima i učešće u programu. BIZ Hakaton održaće se sredinom juna.

Treninzi u okviru obuke baviće se sledećim temama:

  • Design Thinking – Metoda koja omogućava lansiranje novih proizvoda, preduzeća ili usluga koji su usmereni na korisnike i korisnice. Svaka od pet faza Design Thinkinga biće detaljno predstavljena i objašnjena kroz praktične primere;
  • Poslovni model – Tokom treninga, detaljno će biti objašnjen svaki od devet segmenata poslovnog modela, koje je definisao Alexander Ostervalder, tvorac Business Model Canvasa.

Kako će izgledati BIZ Hakaton?

Prvog dana Hakatona, timovi će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa izazovima i da otpočnu sa pronalaženjem idealnog rešenja za odabrani izazov. Na tom putu timovima će na raspolaganju biti izvrsni mentori i mentorke koji će im će im pružiti potpunu podršku i dati sugestije za unapređenje njihovog idejnog rešenja. Svoj rad će timovi nastaviti i drugog dana nakon čega će finalno rešenje predstaviti pred stručnim žirijem koji će odabrati pobedničke timove i dodeliti vredne nagrade.

Koja je tvoja uloga u BIZ Hakatonu?

Od tebe se traži da sa svojim timom:

  • Odabereš izazov shodno vašim interesovajnima;
  • Razviješ rešenje za odabrani izazov korisćenjem predstavljenih alata i stečenog znanja sa realizovanih treninga;
  • Predstaviš rešenje pred stručnim žirijem;
  • Na treninge i na sam događaj poneseš dobro raspoloženje, uživaš u kreativnom procesu

Tokom događaja ti i tvoj tim imaćete punu podršku iskusnih trenerskih, mentorskih i ekspertskih timova iz čitavog regiona. Ne propusti priliku da se upoznaš i radiš sa eminentnim stručnjacima i stručnjakinjama!

BIZ Hakaton 2021. je jedinstven događaj koji donosi 10 potpuno različitih izazova, a više informacija o njima i samom programu možeš pronaći ovde.

lonac.pro

Preuzeto sa: snagalokalnog.ba