Događaji

Poziv organizacijama civilnog društva za učešće u radionici Organizacijska samoodrživost

Institut za razvoj mladih KULT, kroz aktivnost Snaga lokalnog, uz podršku USAID u Bosni i Hercegovini provodi poseban program podrške jačanja organizacijskih kapaciteta nevladinih organizacija u BiH.

Svi zainteresirani za učešće na radionici Organizacijska samoodrživost mogu se prijaviti putem ovog linka, najkasnije do 5. maja do 23.59 sati. Radionica će biti održana putem ZOOM platforme 7. maja 2021. godine, sa početkom u 9.00 sati.

Ova radionica odlična je prilika da zajednički počnemo promišljati i razgovarati o održivost organizacija civilnog društva u Bosni i Hercegovini. Neke od tema koje će se obraditi tokom radionice vezane su za:

  • procjenu organizacijskih kapaciteta,
  • strateško planiranje,
  • izgradnju kulture i brenda organizacije,
  • kreiranje organizacijskih razvojnih planova.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Broj učesnika ograničen je na maksimalno 30 osoba. Za potrebe treninga bitno je da svi prijavljeni učesnici imaju stabilnu internet konekciju kako bi mogli neometano pratiti cijeli trening.

Napominjemo da je riječ o pojedinačnim prijavama. Ukoliko se iz neke organizacije prijavi više osoba, u razmatranje će se uzeti prijava koja je prva pristigla, a ukoliko bude raspoloživih mjesta na trening će biti pozvane i ostale osobe.

DODATNE INFORMACIJE

Za sva dodatna pitanja u vezi treninga možete se javiti putem mail adrese samir.mahmic@kultbih.org ili putem telefona 033 778 772.

Preuzeto sa: mladi.org