Organizacije

Dragočajanka: Adrenalin na 4 točka

Ovaj put u Dragočajanci ćemo ugostiti bračni par koji se bavi auto-moto sportovima.

Dario Biloš, nosilac titule prvaka Republike Srpske u auto-trkama, i Slađana Biloš koja se rekreativno bavi ovim sportovima, će nas uvesti u priču o auto-moto sportovima, ali i o tome kako je bavljenje ovim sportom im omogućilo da posjete nova mjesta i upoznaju nove ljude.

Dario Biloš kaže:

“Auto – trke su mi ostvareni san već od 18 godine. Bilo je niza padova i uspjeha. Veliko iskustvo. Upornost me je dovela do osvajanja titula i medalja. Ovo je sport pun adrenalina, koji pomaže da izbacim svu negativnu energiju iz sebe. Ovo je sport koji spaja ljude iz raznih zemalja. Sport u kojem se trkači udruže i “sklapaju motor” danima da bi svi bili u mogućnosti učestvovati. Sport koji te uči porazu. Uz auto – trke vozim i Suzuki V-STROM i Cross motor. U slobodno vrijeme moja supruga i ja uživamo u dugim vožnjama motorom. Pandemija nas spriječila da se vozimo van granica , ali smo zato upoznali prelijepe dijelove naše zemlje.”

Slađana Biloš kaže:

“Bojala sam se vožnje motora, ali avanturistički duh moga muža je prešao i na mene. Sada uživam. Kada čujem paljenje motora u garaži, sa kacigom na glavi momentalno sam na vratima. Lagana vožnja na drumu i pogled u prirodi je predivan osjećaj. Daje ti osjećaj slobode, mira i opuštanja. Uživamo u čestim druženjima sa drugim motoristima u izletima i u prirodi. Planirmo još mnogo toga. “

Vrijeme: četvrtak, 22.04. u 17:00

Trajanje: 60 min.

Prijaviti se možete na mejl oc@zdravodaste.org. Potrebno je da u mejlu navedete ime i prezime i godište.

Ovaj projekat je implementiran zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Preuzeto sa: Zdravo da ste