Zapošljavanje

Plaćena praksa u Fondaciji Mozaik

Druži se tri mjeseca s nama u Fondaciji Mozaik uz plaćeni topli obrok i prevoz! Prijavi se i već 23. marta možeš početi raditi! Nudimo ti i mogućnost besplatnog smještaja u Sarajevu, samo par metara od kancelarije!

Ko se može prijaviti na internship?

Možeš se prijaviti ako imaš 18-35 godina, želiš unaprijediti svoje vještine i steći radno iskustvo. Bitno je da možeš tri mjeseca boraviti i raditi u Sarajevu i zanima te kako je raditi u jednoj modernoj i dinamičnoj organizaciji koja pronalazi, osnažuje i investira u mlade preduzetnike i preduzetnice.

Koje ću vještine steći ili unaprijediti?

Odgovornost, timski rad, organizacijske vještine, pisanje izvještaja i kreativno predstavljanje podataka kroz različite alate i programe su neke od vještina koje ćeš steći. Imat ćeš priliku učiti i o stilovima rada ljudi u timu i šta je važno znati da bi jedan tim dobro funkcionisao. Unaprijedit ćeš svoje analitičke sposobnosti i steći vrijedna iskustva za dalji rad i usavršavanje.

Koje su moje obaveze tokom internshipa?

Rad u Odjelu za analitiku je vrlo raznolik i nijedan dan nije isti! Nekad ćeš imati više administrativnog posla, a nekad ćeš razgovarati sa mladim aktivistima i aktivisticama o njihovim projektima. Nalazit ćemo najbolja rješenja za digitalizaciju i predstavljanje pozitivnih priča kroz brojke i grafikone.

Kakvo je radno vrijeme?

Očekuje se da radiš  6 h dnevno, s tim da mentori i mentorice uvijek imaju razumijevanja za tvoje privatne obaveze (odlazak do fakulteta i sl.). Sa kolegama i kolegicama iz kancelarije se dogovaraš oko planiranja i izvršavanja obaveza i uvijek ćeš znati šta su tvoje obaveze na vrijeme.

Rok za prijavu: 10. mart 2020.

Način prijave: putem linka.

Preuzeto sa: hocu.ba