Događaji

Prijavi se na online radionicu o Linkedln-u

Nakon niza uspješnih projekata, kao i posljednja dva webinara „Mogućnosti mladih u digitalnom dobu“ i “Kako napraviti CV?”, u najavljenoj SERIJI PREDAVANJA (WEBINARA) u kojima smo naišli na pozitivan feedback i veliki odziv omladine, nastavljamo sa trećim webinarom na temu LinkedIn-a.

Tragom osnovnih ciljeva naše serije webinara – pružanja osnovnih znanja, vještina i uputa mladim ljudima u što uspješnijem suočavanju sa izazovima online svijeta, predstojeći webinar ima za cilj da upozna mlade ljude sa LinkedIn-om, poslovno-društvenom platformom koja pruža veće mogućnosti predstavljanja sebe, vlastitih postignuća i rada, stvaranja i dobijanja poslovnih prilika te umrežavanja sa drugima iz iste grane zanimanja, kao i potencijalnim poslodavcima.

U ovoj radionici, Dženeta Schitton, savjetnica za lični profesionalni brending, osnivačica Glowhuntermedia Digital i suosnivačica kompanije D-Darks, prenijet će vam korisna, dugogodišnja znanja i iskustva u vezi LinkedIn-a, s tim da početna tačka radionice zavisi od vas. Zbog toga, obratite posebnu pažnju na posljednje tri stavke prijave, koje su direktno povezane sa Vašim iskustvom na LinkedIn-u i očekivanjima od naše radionice.

NAPOMENA: U kontekstu sastanka mogući su prijenos uživo, snimanje video zapisa i fotografija govornika i učesnika, kao i fotografija grupe učesnika i organizatora.

*TERMIN POMJEREN za dvije sedmice uslijed zdravstvenih poteškoća naše predavačice.

DATUM : SUBOTA, 17.4.2021.g.
VRIJEME: : 17:00 – 18:30
PREDAVAČ : Dženeta Schitton

BH Roots Diaspora Youth Network je nevladina organizacija sa sjedištem u Kraljevini Danskoj. Cilj asocijacije je okupljanje mladih dijaspore BiH te saradnja sa mladima u Bosni i Hercegovini, kroz omladinski aktivizam, zajedničke edukacije, te promociju jezika, kulture i tradicije, unutar i izvan Bosne i Hercegovine. BH Roots je nepolitička i religiozno nezavisna organizacija, zasnovana na demokratskim načelima sa principijelnim djelovanjem ka širenju tolerancije, ravnopravnosti, otvorenosti i raznolikosti.

Prijave i dodatne informacije pronađite OVDJE.

Preuzeto sa: hocu.ba