Edukacija

Otvorene prijave za EUREMnext European EnergyManager 2021

Nakon uspješno obučenih dvanaeast polaznika prve generacije energetskih menadžera u Bosni i Hercegovini prema EUREMnext programu, nastavljamo sa obukom sljedeće generacije i nudimo vam mogućnost da ostvarite uspjehe i usvojite novo znanje te da steknete međunarodno priznati certifikat i zvanje energetskog menadžera.

Projekat EUREMnext European EnergyManager je standardizovan edukacijski program na području energetske efikasnosti koji se provodi u preko 30 zemalja. U okviru projekta EUREM do sada je osposobljeno preko 5.000 energetskih menadžera koji su stekli međunarodno priznati certifikat European EnergyManager.

Cilj programa je osposobiti zaposlenike da unutar kompanije u kojoj rade prepoznaju potencijale za uštedu energije, postave konkretne ciljeve te primjene potrebne mjere za uštedu energije i novca. Na osnovu toga polaznici izrađuju svoj individualni energetski koncept, koji između ostalog predstavlja dio završnog ispita i uslova za sticanjem međunarodno priznatog certifikata EUREM EnergyManager.

Ukoliko ste i Vi zainteresovani za učešće na stručnom usavršavanju za European EnergyManager ili želite uključiti nekog od Vaših uposlenika u ovaj program, više informacija kao i uspjehe prve generacije ovog programa te prijavni obrazac možete pronaći u priloženim dokumentima.

Više informacija možete pronaći putem ovog LINKA.

Rok za prijavu je 09. april, 2021. godine.

Preuzeto sa: hocu.ba