Konkursi

Javni poziv za trenere iz oblasti preduzetništva

Imate iskustva u realizaciji preduzetničke obuke?

Želite postati dio tima koji je radio na podršci uspostave i razvoja preko 200 biznisa širom BiH?

Želite prenijeti vlastito iskustvo i znanje mladim preduzetnicima u osnivanju, rastu i razvoju njihovih biznisa?

prijavite se na:

JAVNI POZIV ZA TRENERE IZ OBLASTI PREDUZETNIŠTVA

Investicijska fondacija Impakt uz podršku Vlade Švicarske poziva sve zainteresovane trenere i edukatore sa specifičnim znanjima i referencama iz oblasti preduzetništva da se prijave na Javni poziv koji za cilj ima angažman za realizaciju preduzetničke obuke u sklopu programa “Impakt Inkubator poslovnih ideja”. Impakt Inkubator poslovnih ideja predstavlja sveobuhvatan program inkubacije poslovnih ideja koji se realizuje u saradnji sa lokalnim zajednicama.

Investicijska fondacija IMPAKT Sarajevo i Projekat zapošljavanja mladih (YEP) uz podršku Vlade Švicarske od 2018.godine do danas u saradnji sa 44 lokalne zajednice u BiH realizuju Impakt inkubator poslovnih ideja u kojem je podržano osnivanje preko 200 novih poslovnih poduhvata širom BiH. Više informacija o Imapkt inkubatoru poslovnih ideja dostupno je na www.impakt.ba

Impakt inkubator poslovnih ideja predstavlja sveobuhvatan program inkubacije poslovnih ideja i sastoji se iz niza komponenti uključujući preduzetničku obuku u trajanju od 6 dana u periodu od maksimalno 2 mjeseca fokusiranu na razvoj poslovnog plana i poslovnog modela te jačanje preduzetničkih vještina, prilikom čega učesnici obuke imaju kontinuiranu stručnu i mentorsku podršku trenera u izradi zadataka i finalnoj izradi poslovnog plana i poslovnog modela. Ovaj poziv se odnosi na trenere, edukatore i/ili pravna lica za preduzetničku obuku.

Više informacija kao i prijavni obrasci je dostupno u sekciji preuzimanja Javni pozivi – IMPAKT

Preuzeto sa: impakt.ba