Događaji

Webinar: Kako upisati master studij na Univerzitetu Cattollica u Milanu?

Želiš da upišeš master u Milanu na engleskom i da stekneš diplomu koja je priznata svuda u svetu? Ne brini, uz Via mentore tvoja aplikacija je u sigurnim rukama!

Prati webinar na kome će ti predstavnik univerziteta Cattolica i Via mentorka objasniti sve o aplikaciji korak po korak

Termin webinara: 11. marta u 18h

Via Academica, kao vodeća agencija za studije u stipendije u inostranstvu u celom regionu i dugogodišnji partner Univerziteta Cattolica iz Milana i ove godine pruža besplatnu pomoć srednjoškolcima i studentima koji žele da studiraju na jednom od najboljih privatnih univerziteta u Italiji.

Ovaj univerzitet rangiran je u top 200 na svetu za čak 12 različitih studijskih disciplina prema svetskoj QS listi, a čak na 76. mestu u svetu po zapošljivosti studenata nakon završenih studija.

Cattolica ima veliki broj master studija iz oblasti menadžmenta, ekonomije, biznisa, računovodstva, finansija, komunikacija, agrikulture i tehnologije hrane.

Kampusi su u četiri italijanska grada: Milanu, Rimu, Pjaćenci (Kremoni) i Breši, ali se najveći broj studijskih programa realizuje na kampusu u Milanu.

Multidisciplinarni nastavni program je koncipiran tako da prati korak sa potrebama tržišta rada i da odgovara zahtevima današnjice za sveobuhvatnim visokim obrazovanjem s jedne strane i osposobljenošću za rad odmah nakon studija s druge strane.

Registruj se i poslaćemo ti link za pristup webinaru

Zabeleži datum: 11. mart u 18h

Popunjavanjem kratkog upitnika ostavljaš nam svoje podatke kako bi te Via mentori kontaktirali i besplatno informisali o upisu i stipendijama na Univerzitetu Cattolica.

REGISTRUJ SE OVDE

Zašto da pratiš naš webinar?

  • Saznaćeš koje mastere možeš da studiraš na ovom univerzitetu
  • Dobićeš najpouzdanije informacije o programima i stipendijama
  • Detaljno objašnjenje procedura i potrebne dokumentacije za aplikacije
  • Specifične informacije o smeštaju i studentskom životu na kampusu
  • Savete za besprekoran CV i motivaciono pismo
  • Pomoć stručnjaka koji se preko pet godina bave studijama u inostranstvu
  • Odgovore na sva svoja pitanja i nedoumice

Via Academica ti daje besplatnu pomoć za apliciranje na sve studijske programe Univerziteta Cattolica! Pored toga, studenti koji apliciraju sa nama ne plaćaju troškove aplikacione takse koji iznose 75 eura.

Uvek možeš zakazati besplatno savetovanje sa mentorom za dodatne informacije o aplikaciji i potrebnoj dokumentaciji. Piši nam na info@viacademica.com ili nas pozovite na + 381 66 236 436

Preuzeto sa: hocu.ba