Događaji

Prijavi se na Kafa sa… KABOOM!

Poštovani, Institut za razvoj mladih KULT uz podršku Evropske unije organizira „Kafu sa… američkom organizacijom KABOOM!“ na temu korporativnog volontiranja.

Kafa, kava ili kahva je u Bosni i Hercegovini uvijek dobar izgovor za razgovor o različitim temama, a u ovom slučaju nema bolje teme od korporativnog volontiranja. Na ovoj kafi sa… imat ćete priliku podijeliti iskustva s nevladinom organizacijom iz Sjedinjenih Američkih Država i njihovom predstavnicom Sarah Pinsky, koji zajedno rade na postizanju jednakosti za svu djecu osiguravajući preko 17000+ prostora za igru angažujući preko 1.5 milijuna članova svoje zajednice.

Ako želite čuti još zanimljivosti iz iskustva američke organizacije KABOOM na temu korporativnog volontiranja, ljubazno Vas molimo da, u za to previđena polja, unesete osnovne podatke. Link za prijave za učešće na 𝗞𝗮𝗳𝗶 𝘀𝗮… dostupan je do 15.3. a svi zainteresirani dobit će pristupne podatke na mail: http://mladi.org/myURL/prijavekafasa A šta je to korporativno volontiranje općenito, saznajte u videu na linku: https://youtu.be/RCKoDLQoclc

Zbog sigurnosti i poštivanja svih higijensko epidemioloških mjera uslijed pandemije virusa COVID-19, „Kafa sa…“ će se održati putem Zoom platforme čiji pristupni podaci će biti poslani u utorak, 16.3.2021.godine.

Prijave su otvorene do 15.3.2021. godine .

Preuzeto sa: hocu.ba