Ostalo

Javni poziv za izbor organizacije ili konsultanta za definisanje i implementaciju webinara o inkluzivnom zapošljavanju osoba sa invaliditetom.

Organizacija amputiraca “UDAS” Republike Srpske raspisuje javni poziv za izbor organizacije ili konsultanta za definisanje i implementaciju webinara o inkluzivnom zapošljavanju osoba sa invaliditetom.

Webinar se organizuje u okviru projekta “Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana” koji finansira Evropska unija, a provodi Organizacija amputiraca “UDAS” Republike Srpske u partnerstvu sa Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Udruženjem građana “Nešto Više”.

Poziv se upućuje organizacijama i pojedincima iz Bosne i Hercegovine koji imaju relevantno iskustvo u radu na povećanju i promociji inkluzivnosti, poznaju zakonske regulative koje utiču na zapošljavanje OSI i procedure nadležnih entiteskih Fondova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje OSI.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i dostave svoju ponudu putem e-maila na info@udas.rs.ba ili lično, poštanskom ili kurirskom dostavom na adesu organizacije (Organizacija amputiraca ”UDAS” Republike Srpske, Sime Miljuša 2 , 78 000 Banja Luka) sa naznakom “Prijava za definisanje i implementacija webinara o inkluzivnom zapošljavanju osoba sa invaliditetom CDEC/21-005 (2018/401-523).

Za detaljnije informacije o projektu, zadatku, sadržaju i dostavi ponuda pogledajte priloženi “Opis poslova i zadataka”.

Krajnji rok za podnošenje ponuda je ponedeljak, 8.03.2021. do 16:00.

Preuzeto sa: ravnopravnorazliciti.org