Događaji

Konferencija o jačanju uloge žene

Centar za podršku lokalnog i regionalnog razvoja poziva sve zainteresovane da se pridruže konferenciji koja je namijenjena jačanju uloge žena u promociji mira, saradnje i umrežavanja u regionu, koju podržava Fond za Zapadni Balkan.

OBLAST: Jačanje uloge žena

OPIS: Centar za podršku lokalnog i regionalnog razvoja iz Herceg Novog (Crna Gora) pokrenuo je saradnju sa partnerskim organizacijama Centrom biopolitičko obrazovanje, BIOPOLIS i Udruženje LIGHT (Srbija) i Centrom za psihološku podršku SENSUS (Bosna i Hercegovina) kako bi doprinijeli jačanju uloge žena u promociji mira, pomirenja i saradnje u regionu Zapadnog Balkana kroz povećani aktivizam žena i izgradnju kapaciteta. Cilj Konferencije je da otvori mogućnost za diskusiju o inovativnim i kreativnim načinima za osnaživanja žena, posebno mladih žena da dostignu svoj puni potencijal u svojim zajednicama. Partnerske organizacije iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije žele da povežu žene Zapadnog Balkana kako bi razmijenile znanje, ideje i vještine koje su neophodne za uspješnu podršku ženama.

USLOVI: Da bi se prijavili, potrebno je da ispunjavate sledeće uslove:

  • žene sa Zapadnog Balkana zainteresovane za proces osnaživanja saradnje i umrežavanja pojedinaca i organizacija i institucija na Zapadnom Balkanu;
  • žene koje su na različitim rukovodećim pozicijama iz regiona zapadnog Balkana;
  • žene akademkinje i istraživačice u regionu zapadnog Balkana;
  • predstavljaju akademike, aktiviste i istraživače koji imaju veliko interesovanje za razvoj i osnaživanje žena u regionu zapadnog Balkana.

NAČIN PRIJAVE Svi zainteresovani, prjave mogu vršiti putem mejlova: WB.strong.women@gmail.com , branka@centarzapodrsku.me

ROK ZA PRIJAVU: 01.04.2021.

Detaljnije:

Preuzeto sa: hocu.ba