Edukacija

Javni poziv za apliciranje na CDT PKRS program obuke i sertifikacije konsultanata za 2021. godinu

U okviru projekta „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“, Privredna komora Republike Srpske raspisuje Javni poziv za apliciranje na CDT PKRS Program obuke i sertifikacije konsultanata za 2021. godinu.

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa partnerima realizuje Projekat „Centar za digitalizaciju, podizanje konkurentnosti i inovacije u MSP – DigIT SME“, koji ima za cilj podići konkurentnost i inovacione kapacitete izvozno-orijentisanih MSP u metalnom sektoru Republike Srpske. Jedna od glavnih aktivnosti projekta je uspostavljanje i jačanje Centra za digitalnu tranformaciju Privredne komore Republike Srpske (CDT PKRS), unapređenje znanja MSP, te osposobljavanje konsultanata za primjenu digitalne transfomacije u MSP, kao i podrška u implementaciji digitalne transfomacije u preduzećima.

Cilj Programa podrške digitalnoj transformaciji MSP za 2021. godinu, koji zajednički podržavaju Evropska unija i Vlada SR Njemačke u okviru projekta EU4Business u Bosni i Hercegovini, a sprovodi ga CDT PKRS, je dalje unapređenje uslova poslovanja za podršku MSP u RS u njihovom procesu digitalne transformacije.

Javni poziv za apliciranje na CDT PKRS Program obuke i sertifikacije konsultanata za 2021. godinu je otvoren od 01.02. do 01.03.2021. godine. Prijavu je neophodno poslati na engleskom jeziku (reference i uverenja mogu biti na srpskom jeziku), zajedno sa svim pratećim dokumentima, isključivo elektronskim putem. Svoje prijave možete dostaviti na e-mail adresu: cdt.pkrs@komorars.ba, do dana 01.03.2021. do 14:00 časova.

Pridružite se CDT PKRS mreži sertifikovanih konsultanata i mogućnosti koju pruža, kako bi se podržao i pokrenuo proces digitalne transformacije preduzeća i organizacija u RS. Više informacija možete naći u Priručniku za sertifikaciju.

Ukoliko imate nedoumica, relevantna dokumentacija za aplikaciju je ona dostupna na engleskom jeziku.

Kompletnu dokumentaciju za apliciranje preuzmite u prilogu.

JAVNI POZIV za apliciranje na Program 2021_final

CDT_CCIRS_Manual_CCs_2021srp_final

CDT_CCIRS_Manual_CCs_2021eng_final

Preuzeto sa: ICBL