Edukacija

Besplatan kurs Digitalne animacije u sklopu Prijedor Circle Hub-a

U okviru projekta „Prijedor Circle Hub“ Agencija za ekonomski razvoj grada PREDA-PD organizuju besplatni kurs digitalne animacije “Motion graphic/animation“. Projekat podržava Vlada Švajcarske.

Digitalna animacija esencijalni je dio svakog ozbiljnijeg videa, bilo da se radi o oglasima, videu za reprodukciju na YouTube kanalu ili TV reklami. Uostalom, gotovo svaki video danas sadrži barem animaciju logotipa ili teksta. Digitalna animacija je privlačan instrument pomoću kojeg kvalitetnije, brže i zanimljivije možemo ispričati neku priču.

Tokom kursa polaznici će imati priliku da koriste kombinaciju Affter Effecta i Adobe Illustratora nakon čega će uslijediti izrada finalnog projekta i demonstarcija istog.

Kurs je namjenjen nezaposlenim mladim ljudima iz grada Prijedora kao i freelancer-ima iz grada Prijedora koji imaju predznanje iz grafičkog dizajna.

Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koja će se realizovati u okviru projekta “Prijedor Circle Hub”, a cilj je usavršavanje i povezivanje mladih, studenata, te nezaposlenih koji su aktivni u oblasti informacionih tehnologija i kreativne industrije.

Broj polaznika je ograničen na 10 zbog epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo.

Konkurs je otvoren od 1. februara do 15. februara a sve dodatne informacije o kursu i kako se prijaviti možete pročitati na linku: http://startup.prijedorhub.com/kurs-iz-crteza-u-ilustraciju-adobe-after-effect/