Događaji

Online konferencija “Biznis i žene”

Tri preduzetnice iz tri države na jednom mjestu

Ovu godinu počinjemo u duhu pOduzetništva sa željom da motivišemo sve one žene sanjare koje se boje da izađu iz svoje zone komfora, a žude za ostvarenjem svojih poslovnih ideja. 04.02. u 19h našem harizmatičnom voditelju Miloradu Miši Ćiriću pridružiće se tri jake poduzetnice: iz Srbije (Nataša Pavlović Bujas), Crne Gore (Edita Dautović) i Bosne i Hercegovine (Adisa Tufo); koje će kroz svoja bogata iskustva pokušati da nam na stručnim primjerima dočaraju koje sve prednosti žensko poduzetništvo nudi, koje probleme nosi u ovim izazovnim vremenima i kako se suočiti sa njima, za naš portal je izjavio Milan Jovičić iz Kraljeva, organizator ove konferencije. https://fb.watch/3b8O_l3NbP/

Ciljevi ovog događaja su:

  • Progovoriti u javnosti o ženama u poduzetništvu bez obzira na vjersku, nacionalnu i etničku pripadnost i isticanje njihove brojnost i uspjeha u Srbiji i susjednim zemljama.
  • Ohrabrivanje postojećih i potencijalnih poduzetnice na nove poduzetničke projekte i pomoć u umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva.
  • Jačanje promocije ženskog poduzetništva zajedničkim naporima javnog i privatnog sektora, te izgradnja i jačanje nacionalnih i regionalnih mreža i udruženja poduzetnica.

U krajnjem se želi podstaći samozapošljavanje žena!

Vrijeme i mjesto održavanja događaja:

04.02.2021 u 19h na Sacret Life platformi.

Registracija je besplatna i obavezna.

Registruj se OVDJE !

Preuzeto sa: poduzetnice.ba