Ostalo

Uspješno završen 7. Jelen Business Case Challenge

Finale takmičenja u poslovnoj studiji slučaja “Jelen Business Case Challenge” održano je 26. Decembra 2020. na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci u organizaciji Centra za razvoj karijere i kompanije Molson Coors BH u partnerstvu sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Banjoj Luci.

Ovogodišnje takmičenje bilo je po svemu sudeći posebno i izazovno. I pored ograničenja nametnutih pandemijom, finale je održano uživo, uz poštovanje svih epidemioloških mjera. 7 najboljih timova imalo je priliku da žiriju predstavi svoja idejna rješenja na teme: “Digitalni Jelen”, “Jelen i tvoj grad” i “Društveno odgovorni Jelen”. Takmičari su i u ovim uslovima pokazali da im inspiracije i kreativnosti nije manjkalo. Prije samog finala, takmičari su imali priliku da odslušaju obuke u okviru Molson Coors Business akademije koje su im pomogle da efektnije rade na svojim rješenjima koja su predstavljali.

Uzimajući u obzir kvalitetne prezentacije takmičara, žiri je imao težak zadatak da izabere tri najbolja tima kojima je dodijeljena novčana nagrada. Prvo mjesto osvojio je tim “K2A” iz Bijeljine, a drugo i treće mjesto su osvojili timovi “Dear Beer” i “Respondo”. Najbolji timovi su kvalitetnim istraživanjem tržišta i impresivnim prezentacijama dali konkretna rješenja poslovnih problema koja su pred njih postavljena.

Jelen Business Case Challenge se tradicionalno održava sedam godina, a organizatori su naročito ponosni jer je ovogodišnje takmičenje, obogaćeno radionicama Molson Coors Business akademije, dalo vidljive rezultate. Organizatori ističu da i u 2021. godini planiraju mnoge zanimljive projekte namijenjene mladima.

Preuzeto sa: CERK