Događaji

Webinar: Oduševljavanje klijenata-kako pretvoriti vaše klijente u vaše obožavaoce

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira webinar “Oduševljavanje klijenata-kako pretvoriti vaše klijente u vaše obožavaoce“ koji će biti održan putem Zoom online platforme 28.01.2021. godine.

Webinar “Oduševljavanje klijenata-kako pretvoriti vaše klijente u vaše obožavaoce“ je interaktivna online radionica zasnovana na „Customer Masterplan“ metodologiji, koja se uči na Švicarskom institutu za ekonomsku izvrsnost i Evropskom institutu za sistemski menadžment. U toku jednodnevne online radionice, učesnici će steći značajno praktično znanje kako inovativno uobličiti odnose sa klijentima i diferencirati svoju kompaniju i sebe od konkurencije. Online radionica je namjenjena onima koji su zaduženi za odnose sa kupcima u kompaniji poput šefova ureda za odnose sa kupcima, prodajnog osoblja zaduženog za ključne kupce i sl.

Od učesnika se očekuje aktivno učešće na webinaru kao i rješavanje pripremnog zadatka prije početka webinara. Nakon isteka roka za prijave, svi registrirani učesnici će dobiti pripremni zadatak koji će trebati riješiti prije početka webinara odnosno online radionice. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Učešće na webinaru je besplatno. Webinar će se održati na engleskom jeziku.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije 25.01.2021. godine do 16:00. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Poziv

Preuzeto sa: komorabih.ba