Edukacija

Vebinar Škola javnih nabavki 1. i 2. februara

Spoljnotrgovinska komora BiH organizira seminar/vebinar “Škola javnih nabavki” koji se planira održati 1. i 2. februara 2021. godine.

Škola javnih nabavki je dvodnevni edukativni događaj posvećen problematici javnih nabavki, a namjenjena je ponuđačima i ugovornim organima, kao i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku.

Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 250 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa seminara odnosno vebinara.

Više informacija o seminaru/vebinaru možete pronaći u Pozivu.

-Ukoliko ste zainteresirani za učešće u Školi javnih nabavki, prilikom popunjavanja online prijavnog obrasca u rubrici “ime i prezime”, pored imena i prezimena, potrebno je da naznačite da li se prijavljujete na seminar (učionica) ili vebinar (online). Ukoliko se prijavljujete na seminar, potrebno je voditi računa o svim propisanim preventivnim epidemiološkim mjerama poput nošenja zaštitnih maski, neophodne socijalne distance i sl – poručuju organizatori.

Online prijavni obrazac je potrebno ispuniti najkasnije 26. januara 2021. godine do 12:00 sati.

Neposredno prije početka edukacije učesnici, koji učestvuju na vebinaru, će dobiti pristupni link.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Preuzeto sa: ba.ekapija.com