Stipendije

UCL istraživačke stipendije, UK

Univerzitetski koledž u Londonu trenutno prima prijave za UCL istraživačke stipendije. Ovo je otvoreno za studente iz bilo koje zemlje koji će izvoditi istraživački program na Univerzitetu.

OBLAST: Obrazovanje

OPIS: UCL istraživačke stipendije (UCL-ORS) imaju za cilj da privuku visokokvalitetne međunarodne studente na UCL da se bave istraživanjem. Godišnje je dostupno približno 30 UCL-ORS stipendija. Nagrade se mogu dodijeliti za godinu 1, 2 i 3 redovih doktorskih studija (ili od godine 1 do 5 vanrednih studija), podložno godišnjem pregledu i obnavljanju.

Nagrade se sastoje od finansijskih sredstava za pokrivanje razlike između školarina u inostranstvu i UK/EU.

USLOVI

  • Kandidati moraju imati ponudu za upis na UCL ili su trenutno upisani na neki od istraživačkih programa
  • Kandidati moraju biti u mogućnosti da plate školarinu po inostranoj stopi (Overseas fees status)
  • Već imate ili treba da steknete upper second-class Honours UK diplomu ili ekvivalent

NAČIN PRIJAVE: Morate podnijeti kompletnu prijavu za prijem na istraživački program do predviđenog roka. Ne morate da imate obezbijeđenu ponudu za mjesto na UCL-u da biste se prijavili za stipendiju, ali morate da predate prijavu za prijem.

Kandidati se moraju obratiti svom akademskom odeljenju/institutu /katedri/jedinici kako bi ih obavestili da žele da se prijave za stipendiju

Lista kontakata (https://www.ucl.ac.uk/scholarships/sites/scholarships/files/list_of_administrative_contacts.pdf)
i moraju im dostaviti sledeća dokumenta: naslovni list istraživačke stipendije (https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.ucl.ac.uk%2Fscholarships%2Fsites%2Fscholarships%2Ffiles%2Fresearch_scholarships_-_cover_sheet.docx); CV; sažetak vašeg istraživanja u Word ili PDF dokumentu (max. 200 riječi); akademske transkripte; 2 preporuke, forma 1; forma 2

ROK ZA PRIJAVU: 13. januar 2021.

Detaljnije: https://www.ucl.ac.uk/scholarships/overseas-research-scholarships

Preuzeto sa: mladiinfo.me