Organizacije

Prijavi se, učestvuj i unaprijedi svoje vještine javnog prezentovanja i zagovaranja

Mlad/a si?

Živiš u Prijedoru, Novom Gradu, Kostajnici ili Kozarskoj Dubici?

Želiš da unaprijediš svoj javni nastup i oslobodiš se treme?

Želiš riješiti jedan problem u svojoj zajednici?

Okupi ekipu i prijavi se

Evo poziva za tebe

“Perpetuum mobile – Insitut za razvoj mladih I zajednice# Banja Luka u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) implementira aktivnosti koji će uključiti 20 učesnika iz 4 lokalne zajednice: Prijedor, Novi Grad, Kostajnica i Kozarska Dubica.

Ako si iz jednog od gore navedenih gradova i želiš da se aktivnije angažuješ u svojoj lokalnoj zajednici ovo je prilika za tebe!

Cilj je podržati pozitivno djelovanje mladih u njihovim lokalnim zajednicama. 20 mladih ljudi iz pomenutih opština imaće priliku da 6 mjeseci aktivno učestvuju na obukama vještina javnog zagovaranja, budu govornici na Perpetuumovoj platformi slobode govora (T.A.L.K.S) i uz pomoć mentora realizuju 4 incijative u svojim lokalnim zajednicama.

Dajemo mogućnost mladima da se aktivnije uključe u rješavanje lokalnih problema, ali i da se afirmišu u svojim lokalnim zajednicama i šire.

Napomena: Sve aktivnosti biće implementirane u skladu sa preporukama i mjerama zaštite od virusa Covid19.

Prijavu potraži ovdje: Obrazac za prijavu

Za sve dodatne informacije kontakt osobe su: Milica Jovičić, milica.jovicic.pm@gmail.com; 065/393-828

Stefan Ostojić, stefanostojic2703@gmail.com; 065/175-904

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Preuzeto sa: Perpetuum mobile