Grad Banja Luka

Otvorena “Zimska varoš” na Trgu Krajine

Gradonačelnik Igor Radojičić otvorio je večeras na banjalučkom Trgu Krajine turističku manifestaciju „Zimska varoš“, koja će trajati mjesec dana.

„Građani će imati priliku da se u narednih mjesec dana ovdje zabave, pronađu neke ugostiteljske, turističke i trgovinske sadržaje – rekao je Radojičić novinarima nakon otvaranja ove manifestacije.

Radojičić je rekao da će prvi put na ovoj manifestaciji biti otvorena i štand-kućica banjalučkog Centra za razvoj poljoprivrede i sela sa ekskluzivnim domaćim proizvodima u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće.

On je pozvao građane da 30. i 31. decembra, te 1. januara prisustvuju koncertima regionalnih muzičkih zvijezda.

Banjalučane i goste ovog grada će 30. decembra zabavljati Marija Šerifović, a Novu godinu će dočekati uz pop-rok grupu „Crvena jabuka“ i pjevačicu Jelenu Tomašević. Prvi dan 2020. godine, Banjalučani i gosti moći će prisustvovati koncetu Aleksandre Prijović.

Radojičić je rekao da će 31. decembra tokom dana na Trgu Krajine biti obilježena i dječija Nova godina.

„Zimska varoš“, kako je planirano, ponudiće bogat turistički sadržaj sa poznatim ugostititeljskim brendovima i prigodnim zimskim sadržajima, uključujući klizalište za najmlađe i cjelodnevni kulturno-umjetnički program.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka