Događaji

DIS teatar – Javna audicija

🎭Javna Audicija – Pridruži nam se!🎭

Tražiš priliku da pokažeš svoj talenat? Ovo je tvoja šansa! Pozivamo sve glumce, pevače, plesače i sve one sa posebnim talentima na našu javnu audiciju.

📅 Datum: 11.6.2024.
🕒 Vreme: 20:00h
📍 Lokacija: KROV DOMA OMLADINE

Bez obzira na tvoje iskustvo, želimo da te upoznamo! Pripremi jedan od monologa ili svoj performans i dođi da zablistaš pred našim stručnim žirijem.

🔹 Prijave: Na licu mijesta.

Za više informacija, pišite nam.

# 1 Ovo sam ja. Ne ovo divovsko čudovište iza mene. Ovo ispred njega. Klinac sa polomljenom palicom. Zgodan klinac, koji samo što nije pojeden. Prije četrdeset i dva dana bio sam običan tinejdžer koji je vodio monoton život u nezanimljivom gradu – Banjaluci. Definitivno nisam bio junak, definitivno nisam bio opak momak, definitivno se nisam borio s divovskim čudovištima usred apokalipse. Ali pogledajte me sada. Borim se protiv neke izopačene zvijeri u centru grada odmah pored krivog sata. Život je ponekad lud. Trenutno je čitav svijet lud. Pogledajte razbijene prozore. Pogledajte divlju vinovu lozu koja puže uz krov Boske. Ništa od toga nije normalno…Mislim, ni ja nikada nisam bio normalan. Uvijek sam bio drugačiji. Bio sam siroče. Vukao sam se svuda gdje sam stigao, po kojekakvim kućama i domovima. Ali od toga očvrstneš, postaneš samouvijeren i gotivan..ukratko, postaneš ja.

# 2
Oprema za apokalipsu je sljedeća…Jedna divna palica, polomljena sa svih strana. Zovem je Mejdanski nož, jer je toliko rascijepljena i oštra da može da siječe stvari. Rokam samo čudovišta, ali ne i zombije. Oni su nekada bili ljudi, ko zna iz kojeg su naselja. Doduše, taj dio je malo upitan…da mi znaju reći iz kojeg su naselja, možda bi i pokoji zombi pao. Uglavnom za zombije samo lagani udarac po tikvari i idemo dalje. Moja zglobna raketa je zapljenjena još u periodu gimnazije, od strane profesora, koji se za prilike ovoga neće imenovati jer je vjerovatno i on postao zombi. I zabava – najbitniji dio..i ako sve kafane sad rade non-stop i nikada ne zatvaraju vrata ( jer nema nikoga da ih zatvori), mogu da vam kažem da sad to uopšte nije interesantno – a svi smo se žalili što u Banjaluci nemaš gdje nakon tri…

Preuzeto sa: Instagram