Vijesti

Organizatori najavljuju vrhunsku zabavu: Sedmo izdanje festivala „Moto Fest“ od 30. maja do 1. juna

U toku su pripreme za sedmo po redu izdanje „Moto Festa“ Banja Luka 2024, koji će biti održan od 30. maja do 01. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, pod sloganom „Live, Ride & Respect!“.

-Sudeći po najavama bajkera iz regije, ali i Evrope i svijeta, pred nama je još jedna trodnevna moto avatura, koja će Banju Luku učiniti epicentrom odlične zabave i nezaboravnog druženja. Organizatori, ekipa MK „Stršljen“, pripremili su i ovoga puta bogat i raznovrstan program sa brojnim sadržajima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ranije smo najavili, da nas očekuju sjajne svirke u toku dnevnog i večernjeg programa na kojima će nastupiti: Električni orgazam, Jurica Pađen & Aerodrom, Bombaj Štampa, Mile Kekin, Ateist rep, Smak+, Dža ili Bu, Rok Apoteka, Đango & Spejs kaubojs, Stringsi, Sevdah Rok konekšn, Rif Bend i Domino Efekt – navedeno je u saopštenju.

Dodaju kako sve posjetioce i ovoga puta očekuje nas Moto sajam na kojem će se predstaviti najnoviji modeli, najpoznatijih moto brendova na svijetu, kao i proizvođači moto opreme, Moto defile banjalučkim ulicama, dječiji Moto Fest, humanitarna tombola, stunt shonj program, te promocije i edukacije o bezbjednosti motociklista u saobraćaju.

–Ove godine donosimo i jednu posebnu novinu. Riječ je o Extreme Day World Tour, poseban događaj na kojem će učestvovati majstori stanta i kros motora i izvesti do sada nikada viđene egzibicije na ovim prostorima. U subotu, 1. juna, na posebnom postavljenim rampama i poligonima ispred tvrđave Kastel, prvi put na Moto Festu, ali i u Bosni i Hercegovini, vozači iz Njemačke i Češke izvešće Freestyle Motocross, skokovi sa motorima 10 metara u vazduh i izvođenje posebnih trikova – navodi se u saopštenju.

Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan, a za sve one koji žele da budu dio najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu uskoro će u prodaji biti ulaznice.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka