Edukacija

Razvoj i upravljanje karijerom u digitalno doba

Srećni smo što možemo da vam predstavimo jedinstvenu priliku za mlade da unaprede svoje karijerne mogućnosti i steknu potrebno znanje i praktične veštine za uspeh u digitalnom dobu. Prijavite se na dvodnevni događaj “Razvoj i upravljanje karijerom u digitalno doba” koji će se održati 14. (online) i 15. maja (uživo) 2024. godine na Univerzitetu u Novom Sadu.

Ovaj događaj kombinuje online i uživo komponente kako bi pružio inspirativno i interaktivno iskustvo učenja. Kroz radionice, treninge i panel diskusije, učesnici će imati priliku da čuju:
✅Strategije za postavljanje i ostvarivanje ciljeva
✅ Savete za unapređenje šansi za zapošljavanje
✅ Praktične alate i savete za razvoj karijere

Radionice i treninzi će vam pomoći da bolje razumete svoje snage i vrednosti, što će ojačati vašu samopercepciju. Ovaj događaj je namenjen svim zainteresovanim mladim ljudima uzrasta od 18 do 35 godina koji žele da saznaju više o upravljanju i razvoju sebe i svoje karijere u digitalno doba.

Teme:

✅ Karijerno savetovanje kroz igru (online) otkrivanje skrivenih talenata i potencijala…

✅ Kako izabrati odgovarajuću karijeru (online)

✅ Finansijsko obrazovanje (online)

✅ Frilens izazovi i mogućnosti (online)

✅ Razumevanje ličnih vrednosti, snaga i motivacije uz Lego Serious Play. 

✅ Definisanje SMART ciljeva

✅ Kreiranje akcionog plana za postizanje ciljeva

✅ Proaktivnost

✅ Mapiranje putanje karijernog razvoja

✅ Pripremanje za intervjue i pregovore o uslovima zaposlenja

👉 Učešće na događaju se ne naplaćuje.

𝗣𝗥𝗜𝗝𝗔𝗩𝗔 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗲 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲 𝗟𝗜𝗡𝗞 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWDNafTemmsWmDDSxUJv7eLy3wB6WWHxq5AI0IS3JNXa9mRA/viewform?pli=1

Projekat „Poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa “ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Institutom za medijaciju, pregovaranje i javne politike @medijator_novi_sad  Inicijativa je deo @reload_westernbalkans  Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (@eusrbija ), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj @undp_serbia

Preuzeto sa: Instagram