Vijesti

Vatrena atmosfera na Moto Festu 2024

EXTREME DAY WORLD TOUR

U toku su pripreme za sedmo po redu izdanje Moto Festa, Banjaluka 2024 koji će biti održan od 30. maja do 01. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, pod sloganom „Live, Ride & Respect!“. Tri dana druženja, uzbuđenja i još više adrenalina podsjetiće nas zašto volimo život na dva točka.

Sudeći po najavama bajkera iz regije, ali i Evrope i svijeta, pred nama je još jedna trodnevna moto avatura, koja će Banjaluku učiniti epicentrom odlične zabave i nezaboravnog druženja. Organizatori, ekipa MK Stršljen, pripremili su i ovoga puta bogat i raznovrstan program sa brojnim sadržajima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ranije smo najavili, da nas očekuju sjajne svirke u toku dnevnog i večernjeg programa na kojima će nastupiti: Električni orgazam / Jurica Pađen & Aerodrom / Bombaj Štampa / Mile Kekin / Atheist Rap / Smak+ / Dža ili Bu / Rok Apoteka / Django & Space Cowboys / Stringsi / Sevdah Rock Connection / Riff Band / Domino Efekt. I ovoga puta očekuje nas Moto sajam na kojem će se predstaviti najnoviji modeli, najpoznatijih moto brendova na svijetu, kao i proizvođači moto opreme, Moto defile banjalučkim ulicama, dječiji Moto Fest, humanitarna tombola, stunt show program, te promocije i edukacije o bezbjednosti motociklista u saobraćaju.

Ove godine donosimo i jednu posebnu novinu. Riječ je o Extreme Day World Tour, poseban show na kojem će učestvovati majstori stunt-a i cross motora i izvesti do sada nikada viđene egzibicije na ovim prostorima. U subotu, 01. juna, na posebnom postavljenim rampama i poligonima ispred Tvrđave Kastel, po prvi put na Moto Festu, ali i u BiH, vozači iz Njemačke i Češke izvešće Freestyle Motocross, skokovi sa motorima 10 m u zrak i izvođenje posebnih trikova kao što su Backflip i Superman. Na finalnoj tački na kraju nastupa pridružiće se i najglasnija ekipa na motorima uz vatru i signalne baklje. Biće ovo zaista jedinstven performans na ovim prostorima koji će okupiti vrhunske majstore egzibicije.

Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan! Za sve one koji žele da budu dio najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu uskoro će u prodaji biti ulaznice za ovogodišnje izdanje Moto Festa, Banjaluka 2024. Sve info biće dostupne na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com .

Organizator Moto Festa Banjaluka 2024, Moto klub Stršljen iz Banjaluke, program realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj.

MK STRŠLJEN

Izvor: Saopštenje