Ostalo

Maker Faire Sarajevo 2024 traži izlagače!

FabLab Sarajevo je po treći put organizator najvećeg festivala inovacija u regionu, Maker Faire-a, a sada imate priliku biti dio njega!

Imate zanimljiv projekat, proizvod ili eksperiment, i želite da besplatno promovišete svoj rad, inovaciju ili proizvod? Od inžinjera, umjetnika, naučnika do startupa i firmi, Maker Faire je mjesto za sve mejkere koji žele da pokažu svoje hobije, eksperimente, projekte i raznovrsna umijeća. Maker Faire Sarajevo kroz niz radionica i izlaganja slavi nauku, kreativnost i inovativnost, a ako ste zainteresovani inženjeri, umjetnici i naučnici, svoje inovacije i proizvode možete prijaviti do 15. aprila.

Maker Faire u Bosni i Hercegovini je po prvi put održan 2022. godine u Sarajevu, koji je privukao 85 izlagača iz svih industrija, gdje su izlagači imali priliku da pokažu svoje inovacije i kreativne proizvode ispred 10 000 posjetilaca. Prošlogodišnji Maker Faire Sarajevo je ostvario još veći uspjeh sa 95 izlagača, 12.000 posjetilaca i 50 organizovanih STEM radionica. Makers Faire Sarajevo 2024 obećava nove uspjehe, inovativne projekte i još veći sajam, a zajedno s tim i nezaboravno iskustvo.

Kada? 25. i 26.05.2024.
Gdje? Dom mladih i plato Skenderija

Prijave su ograničene i traju do 15.04.2024!
Link za prijavu: Prijava – Sarajevo Maker Faire
Dođite, pokažite šta znate i zabavite se, jer obećavamo – ne postoji dosadan Maker Faire!

Preuzeto sa: rolify.com