Vijesti

Grše u Klubu studenata Banjaluka 6. aprila

Vodeće ime nove domaće hip-hop generacije Grše, hrvatski tekstopisac i reper, 06. aprila nastupiće u banjalučkom Klubu studenata.

Kroz pet godina prisutnosti na sceni, stvorio je ogromnu bazu fanova, a popularnost je stekao već s debitantskim albumom “Tilurium” iz 2019., da bi zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem “Platinum”. Mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine. Singlovima poput “Mamba”, “Sip” te velikim hitom “Mamma Mia” ostvaruje milionske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a nalazi se i u samom vrhu top listi u cijeloj regiji.

Uz britku liriku i vrhunsku produkciju, njegova snaga su i adrenalinom ispunjeni koncerti koji oduševljavaju publiku.

Početkom februara objavio je novi singl „Fantazija“, sa kojim je potvrdio i objavu novog studijskog albuma, na kojem aktivno radi poslednjih nekoliko mjeseci, i koji je kako kaže u završnoj fazi.

Od petka, 01. marta u pretprodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15 KM za ovaj koncert, koje će se moći kupiti putem prodajnog servisa www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će biti dostupne i u KSB-u.

Sve informacije o koncertnom programu u KSB pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Izvor: Saopštenje